Melody’s Echo Chamber: Cross My Heart

Aivan mieletön biisi! Kesäpoppia, 60-luvun psykedeliaa, folkia, Beck-tyylistä 90-lukuista hiphop-poljentoa, chansonia, 2000-luvun indierockia, 90-luvun AIR-menoa ja neroutta – kaikki tämä analogisesti ja orgaanisen ilmavasti yhdistettynä. Ei ole kuulkaas mitään järkeä, miten nerokas ja täydellinen biisi tämä ranskalaisen Melody’s Echo Chamberin tänään julkaistun kakkosalbumin Bon Voyagen avausraita on!

Melody’s Echo Chamber on ranskalaisen muusikko/visionääri Melody Prochetin musiikillinen kultakimpale. Debyyttialbumilla Prochet teki yhteistyötä Tame Impalan Kevin Parkerin kanssa, tällä kertaa mukana ovat Reine Friske (Dungen) ja Fredrik Swahn (The Amazing), vierailevina muusikkoina kuullaan mm. Dungen-neroja Gustav Estjes ja Johan Holmegaard sekä Pondin Nicholas Allbrookia.

Melody’s Echo Chamberin kakkosalbumi piti tulla jo aikaisemmin, mutta Prochet kaatui kohtalokkaasti onnettomuudessa ja mursi selkärankaansa ja sai valtimonpullustuman aivoihin. Onnettomuudesta on nyt onneksi parannuttu ja Bon Voyage saattaa monelle ollakin yksi vuoden albumeista, sellainen mestariteos se on!

Näin hienoa musiikkia julkaistaan harvoin!

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.