Spiritualized: I’m Your Man

SPIRITUALIZED-Press-Shot-A-Credit-750x1300-920x584.jpg

Spiritualized saattaa pitkällä juoksulla olla yksi aikamme merkittävimpiä englantilaisia vaihtoehtorock-yhtyeitä. 90-luvulla aloittanut yhtye on aina kulkenut omia polkujaan, brittipopin kultakaudella 1997 tämä kulttibändi julkaisi yhden koko vuosikymmenen parhaaksi albumeista usein nostetun Ladies and Gentlemen We Are Floating in Spacen, Jason Piercen luotsaaman yhtyeen uraa voisi verrata skotlantilaiseen Teenage Fanclubiin, molemmat nauttivat suunnatonta ja ansaittua kulttimainetta, molemmat kuuluisivat stadionluokkaan, mutta heille riittää vähempikin.

Toissapäivänä Spiritualized ilmoitti julkaisevansa syksyllä uuden albumin And Nothing Hurt ja julkaisi siitä maistiaisena kaksi mieletöntä kappaletta, joista Päivän biisiksi valittiin tämä komea, sielukas ja koskettava I’m Your Man. Kappale on Spiritualizedia parhaimmillaan; herkkä ja halaava, gospel-elementeillä ja pienellä Springsteen-viballa varustettu klassikko. Täyden kympin biisi.

1 kommentti

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.