Jesse Markin: Blood

jessemarkin-kaikuusisto

Musiikkia tulee niin paljon, että meinasimme vahingossa tyystin ohittaa Jesse Markinin mielettömän Blood-sinkun, joka julkaistiin tuossa kuukausi takaperin. Onneksi kappaleesta julkaistiin eilen Kim Koposen ohjaama video ja biisi noteerataan nyt ansaitusti myös Päivän biisinä!

Blood alkaa pikkasen The xx:ltä pöllityllä akustisella kitarariffillä, mutta lähtee melkein heti ihan omille galakseilleen lentoon. Kappaletta on vaikea asettaa suoraan mihinkään kehyksiin, siinä on paljon sellaista sielukkaan huoletonta ja rytmikästä popmenoa, jota esimerkiksi Jungle-yhtye parhaimmillaan tekee, Markin tekee biisillään tosin vähän kaiken vaivattomammin ja paremmin kuin Jungle, ja tämän sanon ilman minkäänlaisia sinivalkoisia laseja päässäni. Ihan mieletön feel good -biisi, jonka pitäisi olla ihan maailmanlaajuinen hitti.

Jesse Markin käytti ennen taiteilijanimeä Thelo Ekow ja hän on niittänyt mainetta hiphop-yhtye Megaphone Staten räppärinä. Megaphone State on tietty mieletön, mutta kyllä tämä soolosinkku on nyt jotenkin aivan nappisuoritus, vaikkei tältä biisiltä hiphopia löydy kuin väkisin kaivamalla.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.