Cullen Omori: Happiness Reigns

Cullen Omori

Cullen Omori

Sub Popille levyttävä laulaja-lauluntekijä Culle Omori ilahduttaa meitä puhdasoppisella powerpop-helmellä, jossa powerpop-elementtien lisäksi yhdistyy ihanasti lennonmaisuus, 90-luvun indie-slackerismi ja nykyajan bändeistä ehkä eniten MGMT:n debyytiltä tuttu heleä huolettomuus. Laadukasta ja historiansa tuntevaa vaihtoehtopoppia siis tarjolla ja hituisen melankolista sellaista.

Happiness Reigns on esimakua Omorin elokuussa julkaistavalta toiselta sooloalbumilta The Diet. Ennen soolotuotantoa Omori vaikutti tämän vuosikymmenen vaiheessa mukavaa suosiota nauttineessa The Smith Westerns -yhtyeessä.

Happiness Reigns lämmittänee niin vanhan liiton, kuin nuoremmankin polven vaihoehtopoppareita, kuunteluun siis!

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.