Kesähitti 2018 -metsästys ja -soittolista

kesähitit

Kesähitit ovat aina lähellä sydäntäni, muinoin Radio Helsingissä pistin käyntiin vuosittaisen Mahtavaa Helsinki Mahtavaa -kesähittimetsästyksen, joka saavutti pienen klassikon aseman. Nyt vuonna 2018 on aika fiilistellä kesähittejä Päivän biisien malliin.

Aloin tekemään Spotifyhin Kesähitti 2018 -soittolistaa, jonka tahtiin on hyvä tunnelmoida toreilla ja turuilla sekä biitseillä ja baanoilla kesää 2018. Ja toivon myös teiltä ehdotuksia ja fiilistelyjä alla olevan kaavakkeen kautta. Päivittelen soittolistaa pitkin kesää ja otan ehdokkaita vastaan heinäkuun loppuun saakka.

Elokuussa keksitään joku kiva finaali suosituimpien biisien kesken ja kruunataan Kesän 2018 kesähitti juhlallisin menoin.

Kesähittiehdokkaani 2018

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.