Gorillaz: Humility (ft. George Benson)

No nyt! Gorillaz pisti tänään ulos kaksi maistiaista tulevalta The Now Now -albumilta ja varsinkin tämä Humility taitaa nousta yhdeksi kesän rennoimmista ja isoimmista hiteistä.

Humility on Damon Albarnia parhaimmillaan; melankolinen, ystävällinen ja toivoa täynnä oleva kaikki klassikon ainekset sisältävä biisi. Biisillä Gorillazin palaa kotiin, edellisellä levyllä ehkä yritettiin vähän liian väkinäisesti olla aallon harjalla, nyt Gorillaz keskittyy omiin vahvuksiinsa ja rullaa aivan omissa maailmoissaan lumoten kaikki eteensä tulevat.

Albarnin rinnalla biisillä fiilistelee tyylikkäästi jazz-legenda George Benson, jota feel good -videolla esittää Jack Black. Tyylikästä jälleen kerran.

Humility on paras Gorillaz-biisi vuosiin, kesän rennoimpia hittejä ja kappale, jota tulevat rakastamaan niin Gorillaz, Blur ja Albarnin soolouran diggarit. Ja ei jumatsuka kuulkaas, Damon Albarn sanoi tänään Beats 1 -haastiksessa, että Gorillaz-levyn lisäksi uusi The Good, The Bad & The Queen -albumi on valmis!

1 kommentti

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.