André 3000: Me&My (To Bury Your Parents)

Outkastin André 3000 julkaisi äitienpäivän ihanana yllätyksenä kaksi uutta kappaletta uudella Soundcloud-tilillään. Nämä kauniit pianovetoiset balladit on omistettu Andren edesmenneille vanhemmille ja kauniita ne ovatkin.

Päivän biisinä kuullaan koskettava ja kaunis Me&My (To Bury Your Parents), joka on kyllä sellainen kylmät väreet aikaan saava klassikko, että huhhuh. Kaunista.

André 3000 ei sooloartistina ole julkaissut Outkastin jälkeen omaa materiaalia, mutta toivottavasti nämä kaksi uutta biisiä lupailevat jopa soololevyä. Toinen julkaistuista kappale on komea 14-minuuttinen jazz-instrumentaali, jolla on mukana James Blake. 

Uusien kappaleiden ja uuden Soundcloud-tilin lisäksi mies julkaisi myös uuden Instagram-tilin, jolla muisteli edesmenneitä vanhempiaan ja kirjoitti mm. näin: ”Happy Mother’s Day. I’m sure all the cards, dinners, flowers and last minute gifts are appreciated but I’ve learned the best gift a parent could get is to simply know their child is ok.”

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.