Johnny Marr: Hi Hello

29793779_1701344533259493_5926169788290697094_n

Morrisseyn keskittyessä hehkuttamaan brittiläistä äärioikeistoa, lataa Johnny Marr kehiin sellaisen The Smiths -henkisen sinkun, ettei paremmasta väliä! Hi Helloa voisi tietämättömämpi luulla The Smiths -klassikoksi, sen verran tutun kuuloinen ja vastustamaton biisi on.

Viimeksi itse olin yhtä fiiliksissä Johnny Marrin hommista hänen liittyessään Modest Mousen kokoonpanoon We Were Dead Before The Ship Even Sank -klassikkolevyllä (2007), mutta tämä sinkku nostattaa odotuksia tulevalle Call The Comet -levylle

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.