Päivän biisit: Sideways 2018

30222134_1953254134897123_4593573497095061504_o

Kevät vasta alkoi, mutta kohta on kesä ja Sideways. Kolmatta kertaa järjestettävä Sideways on ottanut paikkansa suomalaisessa ja helsinkiläisessä festivaalikentässä. Aikaisemmin ihanassa Teurastamon miljöössä järjestetty Sideways siirtyy tänä vuonna Helsingin Jäähalliin ja sen ympäristöön Töölöön. Siirto ehkä vähän jännittää, voiko Teurastamon alueen sympaattisuuden edes pienellä tapaa monistaa Olympiastadionin remontin kylkeen? (Nordikselle (sic))  Noh artisteista se ei ainakaan jää kiinni ja kyllähän Helsingin Jäähalli on fantastinen keikkapaikka The Nationalin ja A Perfect Circlen kaltaisille jättiläisille, nyt ei ainakaan tarvitse himmailla äänentasojen kanssa ja missään muualla ei luja rokki kuulosta yhtä timanttiselta kuin Helsingin Jäähallin brutaalissa betoniympäristössä.

Sidewaysin kunniaksi fiilistelin 30 biisin soittolistan festivaalin lineupista, olkaa hyvä.


Sideways pe 8.6. – su 10.6.2018
Liput vaikka Tiketistä
sidewayshelsinki.fi

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.