Pratt & Moody: Words Words Words (Feat. Cold Diamond & Mink)

Nyt on Timmion julkaissut timanttisen soul-sinkun! Words Words Words on suomalaisen, hieman mystisen, soul-duo Pratt & Moodyn toinen tuotos ja ihan ansaitusti retrofunk-piirit Amerikoissa ja maailmalla ovat fiiliksissä tästä kaksikosta.

Words Words Words on hienon uptempo soul-balladi Curtis Mayfield -hengessä, täydellinen lauantaibiisi siis.

Pratt & Moody duon muodostavat Tuomo Prättälä ja Markus Nordenstreng, monessa mukana olevat suomalaiset muusikot, kaksikon taustalla soittaa Timmionin core-ukkojen housebändi Cold Diamond & Mink (Jukka Sarapää, Sami Kantelinen, Seppo Salmi) ja homma kyllä toimii. Voisin väittää, etteivät Tuomo ja Markus ole koskaan (tai ainakaan pitkään aikaan) tehneet mielestäni näin tyylikästä musiikkia, täysi kymppi!


Kuuntele ja seuraa päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.