Natalie Prass: Sisters

Natalie-Prass-1522153962-640x483

Tarttuva ja mukaansa tempaava nu-soul/nu- ja acid jazz/modern r&b -helmi. Kuulin biisin ensimmäistä kertaa kuukausi sitten, vappuaattona kuulin biisin ties monettako kertaa uudestaan ja huomasin fiilisteleväni täysillä. Samalla tajusin, etten ikinä ollut nostanut tätä helmeä Päivän biisiksi, nyt tämä vääryys on onneksi korjattu!

Vuoden 2015 debyytillään Prass seilaili retorpopin maailmoissa, tulevalle kakkosalbumilleen hän on kuitenkin tehnyt tyylikkään tyylivaihdoksen, The Future And The Past -levyn maistiaiset antavat odottaa Erykah Badun alkuajan klassikoiden tyylistä levyä. Tämä Sisters on ainakin hieno hitti!

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.