Eliza Shaddad: White Lines

ElizaShaddad_MelTjeong_Web_1290_1030

Onpa hienosti kasvava ja kantava biisi, joka alkaa unimaisen hiipivästi kuin The xx tai Beach House parhaimmillaan ja kasvaa Interpolin ja Warpaintin tyyliseksi indierock-helmeksi. Sellainen pimeän kesäillan täydellinen kappale, jota kuunnellessa tekee mieli ajella fillarilla tai autolla ympäri maita ja mantuja. Maagista menoa.

Eliza Shaddad on skotlantilais/sudanilainen artisti, joka on muutama vuosi sitten  julkaissut pari mukavasti menestynyttä ep-levyä, mutta tämä White Lines on tulevan debyyttialbumin ensimmäinen maistiainen. Jos tuleva debyytti on yhtään samanlaista kuin tämä single, niin meillä on tässä potentiaalinen yllättäjä vuoden levyjen listalle!

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.