Flasher: Pressure

Flasher - PC Jen Dessinger - 510 - 72dpi.jpg

Flasher on maineikkaalle Domino-yhtiölle signattu washingtonilainen indie/postpunk-trio, jonka musiikki on kuin sekoitus B52’sia, brittiläistä punkkia, alkuaikojen Franz Ferdinandia ja Maximo Parkia. Bändi on samalla itsevarma ja huoleton, taiteellinen ja suora sekä retro ja ajassaan mukana oleva. Harvinaisen tuoreen kuuloinen yhtye.

Pressure on hieno ja pieni indiehelmi, jota kelpaaa jorailla Siltasessa tai Tavastian Lauantai-diskossa fiilikset katossa. Pressure biisinä kertoo bändin mukaan eräänlaista queer-selviytymistarinaa. Kesäkuun 8. päivä julkaistavan levyn on tuottanut Nicolas Vernhes (Animal Collective, Deerhunter, War On Drugs)

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.