Fidlar: Alcohol

screen-shot-2018-04-20-at-10-00-58-am.png

Losangelesilainen kuosaus-punkin kunkkubändi Fidlar palaa parin vuoden tauon jälkeen sellasella rytinällä, että alta pois! Ruuvimeisseli kädessä, aski spaddua ja iso stendari messissä, antakaa näille kavereille äkkiä viinaa tai hypätkää vittuun edestä.

Fidlarin muistamme parista tykkilevystä ja lähinnä päihteisiin keskittyvistä hiteistään, kuten Cocaine (jossa myös vuosituhannen kovin musavideo) ja Cheap Beer, eikä tämä Alcohol kalpene edellisille hiteille yhtään. Ja hittejä noi nyt on, koska YouTubessakin mennään jo milloonissa katselukerroissa.

Alcohol on kuin sekoitus Peer Güntiä, Queens of the Stone Agea, Stoogesia, Fu Manchua ja pikkasen Arctic Monkeysiä käsittämättömän kovalla nyrkkiä naamaan -asenteella varustettuna. Biisin on pakko olla lähisukua QOTSAN ekalle isolle hitille Feel Good Hit Of The Summer.

Silloin kun on olo, että tekisi mieli haistattaa isot vitut kaikille, niin tämä biisi auttaa täydellisesti – toimii se vaikkei sellaista oloa olisikaan.

“I wanna lose my mind and lose track of time – Won’t somebody please just give me some……Aaaaaaalcohol!”

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.