Villa Nah: Psycho

Villa-Nah-2016-lowres2-768x512

Villa Nah on taas vedossa! Suomalainen elektropop-duo julkaisi toissapäivänä tämän hienon uuden biisin Psycho. Biisillä bändi tuntuu löytäneen taas sitä maagista maailmaansa, jolla se vakuutti minut ja monet monet muut silloin vuosikymmenen taitteessa.

Itselläni on ollut lämmin suhde bändiin jo bändin uran alkumetreiltä lähtien, kiitos vaan Keys Of Life -moguli ODJ Harrille ”Nahuleiden” tuomisesta maaimaani. Keys of Lifen vuonna 2010 julkaisema debyyttialbumi Origin on eittämättä yksi suomalaisen elektropopin klassikoita. Ja ai että sitä levyä muuten myytiinkin silloin meidän Stupido-Shop-levykaupasta ja tulipahan bändiä tietenkin soitettua paljon radiossakin. Bändi noteerattiin tuolloin mukavasti maailmallakin.

Juho Paalosmaa ja Tomi Hyyppä pitivät duona muutaman vuoden paussia, kunnes julkaisivat kakkosalbuminsa parisen vuotta sitten. Kakkosalbumi ei loistavan debyytin tasolle millään mielestäni päässyt, mutta nyt tosiaan jo jotain popneroutta on taas löytynyt. Mainittakoon sekin, että Paalosmaa on välissä tehnyt ansioituneesti musiikkia mm. Jori Hulkkosen kanssa Sin Cos Tan -yhtyeessä ja onpa hän kirjoittanut Fischerspoonerin uudelle levylle yhden biisin yhdessä Michael Stipen (kyllä!) ja kumppaneiden kanssa.

Psycholla Villa Nah onnistuu jälleen kuulostamaan siis siltä ”legendaariselta” itseltään, ehkä hieman uudistaen popkynäänsä kasarimpaan suuntaan. Paljon Depeche Mode -viboja myös havaittavissa. Kyllä taas kelpaa!

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.