Leon Bridges: Bad Bad Dreams

Leon-Bridges-press-photo-2018-a-billboard-1548

Pari päivää putkeen erinomaista soulia, kyllä kelpaa!

Leon Bridges julkaisi mielettömän ja hehkutetun debyyttialbuminsa Coming Home vuonna 2015, albumi oli tyylipuhtaan sliipattua retro-r&b:tä ja -soulia. Coming Home oli hieno ja menestyi. Nyt Leon Bridges julkaisee vihdoin uutta materiaalia odotetulta kakkosalbumilta.

Kakkosalbumin ensimmäiset maistiaiset ovat jotain aivan muuta kuin retrosoulia, ehkä ihan hyvä niin. Bridges on vaihtanut retrovaihteen modernimpaan. Tämä Bad Bad News tuo mieleen tulevat mukavasti mm. Nuspirit Helsingin ja St.Germainin klassikot. Leon Bridgesin ajaton tulkinta ja biisinkirjoitustaito eivät debyytistä ole ainakaan heikentyneet, niin tämä modernimpi soundi pelaa enemmän kuin mainiosti.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.