Magic Gang: Take Care

THEMAGICGANG_1068_JF.jpg

Oh mikä lauantain poppihelmi! Nuori brittibändi Magic Gang julkaisee ensi viikolla debyyttialbuminsa ja tässä siitä eilen julkaistu viimeisin maistiainen. Take Care -biisillä bändi onnistuu kuulostamaan mainion ajattomalta yhtyeeltä. Kuten kuvasta näkyy, niin Beach Boysit on tullut kuunneltua, sen kyllä tyylikkäästi kuulee myös biisissä, joka on vähän kuin jokin kadonnut kaihoisa Beach Boys -balladi hienoine lauluharmoioineen. Aika paljon on myös Phoenix-tyylistä nykypäivän AOR:ääkin tarjolla ja ajoittain jopa Ben Folds tulee mieleen.

Hienoa poppia lauantaihin, tässä linkki Apple Musiciin, alla Spottari.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.