olli: To The Moon

olli1

olli (kirjoitetaan pienellä alkukirjaimella) on himmeä suomalainen salaisuus, entinen musiikillinen ihmelapsi, joka nykyään on jo oikeutettu baariin pääsyyn. Herra on jotenkin megalomaalisen aktiivinen ja ihana urallaan, mutta harva Suomessa on hänestä vielä mitään kuullut. ollilla on ihan oma kuplansa, joka on isompi kuin monella suomalaisella indieartistilla, ollin Soundcloudin kuuntelukerrat ovat varmasti jo miljoonassa ja se on vienyt tätä nuorta aktiivista miestä jo nyt suhteellisenkin pitkälle.

Itse kuulin ensimmäistä kertaa ollia hänen ollessa muistaakseni 14-vuotias, silloin jo mietin että Beastie Boysin ukot olisivat signanneet hänet 90-luvulla suoraan Grand Royalille, niin omissa maailmoissa kaveri hiihtelee, ei mitään teeskentelyä – pelkkää fiilistä. Musiikillisesti ollista on jotenkin aina tullut mieleen sellainen lofi-Four Tet meets Jay Dilla meets Göteborgin 00-soundi (Studio yms.).

olli on puskenut biisejään soundcloudiinsa sillä tahdilla, ettei juuri kukaan ole pysynyt perässä. Yleensä biisien pituus on maksimissaan siinä 2 minuuttia, harva biiseistä on Spotifyssä – siksi olli ei välttämättä ole sinullekaan tuttu. olli kulkee omia polkujaan.

Tänään kuulin, että olli on alkanut diggailemaan AOR-musiikkia, sehän ei ole yhtään huono juttu. Tämä To the Moon -biisi on neliminuuttinen pop-biisi, jossa jotenkin yhdistyy ollin kaikki hyvät puolet; elektronista neroutta, suurta sydäntä ja fiilistä, ihanaa nuorta vilpittömyyttä ja nyt myös mieletöntä poppikynää. To the Moonissa on ainesta ihan tosi isoksi hitiksi. Tästä tulee jotenkin mieleen jopa Jose Gonzalez.

Biisi löytyy perjantaina 9.3. julkaistavalta uudelta ep:ltä. Ep:n julkaisee Suomessa aina mainio Soliti ja kansainvälisesti saksalainen Vinyl Digital, eli tämä biisi löytyy perjantaina Spotifystä ja muista suoratoistopalveluista.

Rakastakaa ollia, yksi Suomen parhaista!

https://soundcloud.com/totototoro/3_to-the-moon

1 kommentti

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.