Jack White: Over and Over and Over

jack-white-new-song-0bafc793-24b9-4833-b66a-adaffa393d7f

Onnea Jack White, saat kunnian olla ensimmäinen kahden biisin artisti täällä Päivän biisi -sivuilla! Mehän mennään way back, kerron joskus lisää.

Over and Over and Over on on jo neljäs maistiainen 23.3. julkaistavalta Boarding House Reach -levyltä. Tämä biisi taitaa olla ensimmäinen sellainen ”perinteinen” Jack White -biisi, jostain luinkin sen olleen alunperin kirjoitettu White Stripesille.

Tämä on sävelletty alunperin White Stripes -biisiksi ja sen kyllä huomaa!

Tästäkin biisistä kuulee, että tulevalla levyllä Jack White tekee juuri sitä, mitä itse haluaa ja ei juuri paskaakaan välitetä mielipiteistä, pitkästä aikaa Jack White on minulle ainakin taas se vanha kunnon nero.

Sitten tähän biisiin, eli kuten kerroin tämä on sävelletty alunperin White Stripes -biisiksi ja sen kyllä huomaa, biisi alkaa timanttisella riffillä ja sitten mennään! Pikkasen tässä on jopa jotain Rage Against The Machine -vibaa, tykittää kuin turbobuustattu mustangi kadulla, välillä rakettimoottoreista tuutataan kaara linnunradalle ja sitten taas bongo rock! Rokkia jengi tehdään näin, anteeksi pyytelemättä.

 

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.