Karen O feat. Michael Kiwanuka: YO! MY SAINT

17799144_1901899963217781_5049677715690450843_n

Vähintäänkin vuoden 2018 parhaita mainosbiisejä, sen voi jo luvata näin helmikuussa, mutta kyllä tämä biisi saattaa hyvin kantaa koko vuoden parhaiden biisien joukossa. Yeah Yeah Yeah’s -yhtyeen Karen O duetoi brittien tämän hetken tylikkäimmän soullaulajan Michael Kiwanukan kanssa. Biisi on tehty Ana Lily Amirpourin Kenzo-muotimerkille ohjaamaan Yo! My Saint -lyhytfilmiin. Ainakin biisi ja alla oleva lyhyt filmi sai minut kiinnostumaan tsekkaamaan Kenzon kevään ja kesän mallistoa, eli sinänsä mainoskin teki tehtävänsä meikäläisen kaltaiseen osa-aikaiseen muotipepeen.

Mutta siis tämä biisi on todella komea, kohtalokas, sielukas ja klassinen. Jo toinen biisi tämän blogin lyhyen elinkaaren aikana, joka sopisi suorilta Bond-leffaan tunnariksi. Sinne levyhyllyyn tai soittolistoille Nancy Sinatran & Lee Hazlewoodin duettojen viereen vaan.

 

 

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.