Lily Moore: Not That Special

lilymoore

Lily Mooren ensimmäinen maistiainen debyytti-ep:ltä, joka julkaistaan nyt keväällä. Ei mitään hajua tästä artistista aikaisemmin, mutta musiikki puhuu puolestaan. Rehellisen riisuttua ja sielukasta tulkintaa, josta tulee mieleen väkisinkin Amy Winehouse enne sitä isoa breikkausta, hyvässä ja pahassa. Pelottavaa on se, että Lily Moore on signattu jo nyt isolle levy-yhtiölle, mutta fuck it, antaa musiikin puhua puolestaan. Lily Mooressa on ainesta todella isoksi artiksiksi, jos yhään ikinä olet tykännyt Amy Winehousesta, niin tämä tulkitsija on tarkastettava.

 

 

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.