U.S. Girls: Pearly Gates

u.s. girls

U.S. Girls on niitä artisteja, jotka ovat pitkään olleet sen suuremman läpimurron partaalla, mutta ehkä nykyajan musiikkitulvassa siihen lopulliseen läpimurtoon tarvitsee hieman valtavirrasta poikkeavaa musiikkia tekevät juuri sen oikean hetken. Nyt kuitenkin monet merkit viittaavat siihen, että Meghan Remyn U.S. Girls saattaa ottaa ison harppauksen kohti isompia yleisöjä. Toki jo edellinen albumi oli jo Kanadassa ehdolla pokkaamaan isoja vuoden levy -pystejä.

Pearly Gates on jo neljäs maistiainen 16.2. julkaistavalta In A Poem Unlimited -levyltä ja huh miten hieno biisi se onkin! Pearly Gates on kappale, joka sellaisenaan sopisi jo Bond-elokuvan tunnariksi, sen verran klassinen ja melankolisesti rullaava helmi on kyseessä. Bond-tunnelmien lisäksi Remy lainailee ovelasti ja tyylikkäästi (ehkä vahingossakin) Warren G:n Regulaten koukkuja. Joka tapauksessa Pearly Gates on kaihoista poppihelmi, jonka toivoo elävän pitkään. Enää ei tarvitse olla sen suurempi ennustaja, että In A Poem Unlimited -levy tulee olemaan yksi vuoden 2018 kehutuimmista levyistä.

In A Poem Unlimited on U.S. Girlsin toinen levy maineikkaalle 4AD-levy-yhtiölle, ja 4AD jos mikä tunnetaan laadusta. Pixiesin, Dead Can Dancen,  Breedersin ja Cocteau Twinsin kaltaisten legendojen kotina tunnetun yhtiön tämän hetken tähtiä ovat mm. The National, Grimes, Breeders ja Future Islands sekä ehdottomasti U.S. Girls.

Kuunnelkaa ja rakastukaa, jos ette sitä ole jo tehneet!

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.