Goat Girl: The Man

Goat-Girl-credit-to-Holly-Whitaker

Tämä maistiainen Goat Girlin tulevalta debyyttialbumilta vahvistaa vain käsitystäni siitä, että 2018 on vuosi, jolloin uusi, kitaravetoisempi ja asenteellisempi rokki ottaa enemmän valtaa musahommissa (vähintää omassa elämässäni). Etelä-Lontoossa tuntuu tapahtuvan kummia, tammikuussa julkaistiin Shame-yhtyeen debyytti, joka taitaa olla freeseintä rokkia vuosiin ja nyt samasta skenestä maailmalle isosti pärähtänee myös tämä Goat Girl.

Rakastan sitä, että muovisuus on heitetty roskiin ja keskitytään ns. olennaiseen. Goat Girlissä huokuu sitä legendaarista punk-asennetta, jolla maailmaa on muutettu niin usein ennenkin, Velvets, Stooges, Ramones, Patti Smith, Pistols, Televeision, Hüsker Dü, Nirvana, Hole, Strokes, Hives yms. Kyllä te tiedätte. Aitous paistaa pitkälle.

Maineikas Rough Trade julkaisee Goat Girlin debyyttialbumin huhtikuussa, tämä sinkku saa odottamaan siltä paljon!

Mieti Patti Smith ja Hole yhdessä ränttätänttäilemässä vuonna 2018.

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.