Dita Von Teese: Bird Of Prey

kamille-001

Tässä ei mene mikään vikaan, amerikkalainen burleskitähti Dita Von Teese ja ranskalaisen nykymusiikin ehkäpä neroin tunnelmoija Sebastien Tellier yhdessä! Tarina kertoo, että Tellier näki Dita Von Teesen show:n taannoin Pariisin legendaarisessa Crazy Horsessa ja päätti säveltää hänelle albumin, loppu taitaa olla sitten historiaa. Dita Von Teesen debyyttialbumi julkaistaan 16.2.2018, tämä ja toinen sinkku Rendez-vouz lupailevat vuoden tyylikkäintä ja eroottisinta tyylittelyalbumia. Musiikillisesti ollaan Tellierin klassikoiden, Airin ja Charlotte Gainsbourgin maailmoissa, pienellä baleaarisella viballa varustettuna.

 

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.