Ceebrolistics: TYOMI (U)

maxresdefault-3

Ceebrolistics palasi keikkalavoille viime kesänä. Vuosituhannen vaihteessa kulttimaineeseen noussut trio on eittämättä yksi suomalaisen hiphopin merkityksellisimpiä ryhmiä, aika ei ehkä 20 vuotta sitten ollut vielä valmis Ceebrojen suuremmalle menestykselle, luulen ettei silloinen Ceebrolisticskaan ihan ollut. Paluu keikkalavoille osoitti, että nyt ainakin yleisö on valmis – MattiP, RoopeK ja Pijall (rakkailla hefeillä on monta muutakin nimeä ja niitä kirjoitetaan ihanan kirjavasti) ovat kaikki keränneet vuosien saatossa sitä legendaarista kokemusta, viisautta ja visiota ja ehkäpä siksi Ceebrolistics tuntuu olevan tällä uudella biisillään valmiimpi maailmalle kuin koskaan ja maailmakin on ehdottomasti valmiimpi Ceebroille. Tyomi (u) on jotain täydellistä, ainutlaatuista, lyyristä ja musiikillisisa neroutta. Tervetuloa takaisin gurut!

p.s. biisi ei ainakaan vielä löydy striimipalveluista, tai sit mä en vaan osaa kirjoittaa Ceebrolistics vai oliks se CBR hä mitäh? Ja miksi tolla videolla ei ole jo miljoonaa katselukertaa?

Jätä kommentti

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.