AC/DC, Teenage Fanclub, Gim Kordon, Maustetytöt, Amaarae, Billie Eilish, BENEE, Bleachers, Bonobo, KALI, Jai Paul, El Perro Del Mar, viikon parhaat albumit ja paljon muuta

Viikon on jälleen aivan mieletön, Päivän Biisit -soittolistalle on lisätty kevyesti yli 50 uutta helmeä, joista löytyy varmasti ihan jokaiselle uutta ja mielenkiintoista kuunneltavaa. Soittolistan kannessa on itseoikeutetusti komean Power Up -albumin julkaissut AC/DC, jolta uutuuskattauksessa on mukana kolme biisiä. Vaikken enää kaikista kappaleista erikseen kirjoitakaan, niin muistutan että kaikki soittolistalle päätyvät biisit ovat omalla tapaansa täyden hehkutuksen arvoisia.

Isoimmat uutuudet

AC/DC:n lisäksi joka iikan kannattaa tsekata meidän Gim Kordonin uusi single (tietty ❤️), indiepoppari Bleachersin hieno single, jota tähdittää itse Bruce Springsteen, upean albumin julkaisseet BENEE ja Amaarae, uusi Teenage Fanclub -single, uusi lupaus KALI, Ruotsin fiilistelijälegenda El Perro Del Marin uusi single, Billie Eilishin hieno sinkku, kulttitähti Pauline Anna Stromin comebak-sinkku sekä aina mieletön Jai Paul.

Kotimaiset uutuudet

Viikko tarjosi paljon mielenkiintoisia kotimaisia uutuuskappaleita ja -levyjä. Maustetytöt julkaisi kakkosalbuminsa, meidän Gim Kordon tykitti punkkia, muun muassa Rubik- ja Pariisin Kevät -yhteistä tuttu J.Tala julkaisi tyylikkään indiepophelmen, Solitin kautta mielenkiintoinen taidepopalbumin julkaissut KO:MI kannattaa myös tsekata ja tottakai Lapko-. Children of Bodom- ja Disco Ensemble -jäsenistä koostuva Moon Shot julkaisi vihdoin singlen, jonka kuuleminen kuuluu jo yleissivistykseen.

Viime viikolla missasimme jazzrumpali Teppo Mäkysen Stance Brothersin uuden singlen, mutta tällä viikolla biisi löytyy uutuuslistalta, parempi myöhään jne.

Mielenkiintoisesti haahuilevan folklevyn Svartin kautta julkaissut Roivanen löytyy myös listalta, kuten Pepe Deluxe -remixin Stars In Your Eyes -sinkustaan julkaissut Jesse Markin.

Viikon parhaat albumit

Tämän viikon albumitarjonnassa ylitse muiden olivat AC/DC, BENEE ja Amaarae, mutta alla on läjä muitakin tsekkaamisen arvoisia kokonaisuuksia.