Crowded House, Suad, Treemer, Gorillaz, Mourn, TWYN, Paloma Mami, Bakar ja paljon muuta, Viikon parhaat biisit

Tämän viikon Päivän Biisien kannessa paistattelee australialainen legendayhtye Crowded House, jonka tulevan albumin ensimmäinen single Whatever You Want on silkkaa neroutta. Single on tulevan albumin ensimmäinen maistiainen, Crowded Housen edellisestä levystä on vierähtänyt jo yli vuosikymmen.

Kotimaiset helmet

Suomalaiset starbat tämän viikon listalla ovat Suad, Treemer, Vladislav Delay, KO:MI, New Ro ja (proto)Torvinen.

Suadin melankolisesti rokkaava Sleep the Nights on jälleen todella hieno single ja pistää odottelemaan tulevaa albumia innolla. Maamme 90-luvun brittipopskenen ykkösyhtye Pansiesin ja sen esiasteen jäsenistä koostuva Treemer julkaisi sekin isosti rokkaavan indiepop-helmen. Rokkiosaston villeintä päätä edustaa ihana (proto)Torvinen.

Solitille levyttävä KO:MI hemmottelee hieman taiteellisen ja folkimman indien ystäviä tyylikkään haahuilevalla ja erikoisella singlellään I’ll Find My Own Way. Ronyana aikaisemmin tunnettu New Ro taas laittaa mukavan melankolisella vaihtoehtodiskollaan tanssimaan. Suomalaisen elektronisen musiikin suurin nero, Vladislav Delay, taas julkaisi yhdessä Max Loderbauerin kanssa mielenkiintoisen albumin Roadblocks, jolta soittolistalla kuullaan yksi kappale.

Muut Isot uutuudet

Crowded Housen ja kotimaisten helmien lisäksi viikon mielenkiintoisimmista uutuuksista vastaavat ison nipun uusia kappaleita julkaissut Gorillaz, jota kuullaan parin kappaleen verran, isoksi hittiartistiksi kohta nouseva chileläinen Paloma Mami, hienon albumin julkaissut konemusiikkiguru Oneohtrix Point Never, katalonian kovin punkyhtye Mourn, Dual Lipa, Bakar, Dirty Projectors, TWYN, Myd ja Mac Demarco sekä Kitten.

Nautinnollisia kuunteluhetkiä!