Adrianne Lenker, Kyyhky, Dave Lindholm, Rolling Stones, Julia Stone ja paljon muuta: Päivän Biisit -soittolista

Tämän viikon kansikuvatähtenä Päivän Biisit -soittolistalla istuskelee Big Thief -yhtyeen laulaja-kitaristi Adrianne Lenker, joka julkaisi loppuviikosta mielettömän hempeän ensimmäisen singlelohkaisun tulevalta sooloalbumilta.

Lenkerin seurana tämän viikon soittolistalla kuullaan erinomaisen albumin julkaissutta laulaja-lauluntekijä Lomeldaa, kotimaista indiebiittifiilistelijä Kyyhkyä, elektronisen musiikin tuottajanero Actressin hienoa uutta singleä yhdessä Samphan kanssa ja australialaisen Julia Stonen mielenkiintoista uutta singleä.

Kotimaisista listalle ovat Kyyhkyn lisäksi itsensä tällä viikolla nostaneet elävä legenda Dave Lindholm, jonka uusi tummanpuhuva single Kadonnut on niin hieno, että se kelpaisi melkeinpä Bob Dylanillekin., lisäksi Avesin hieno Doubt-sinkku kuullaan Kaspergin tyylikkäänä remixinä.

Yksi viikon kovimmista indierock-singleistä on ehdottomasti Deep Sea Riverin Impossible Weight, jolla vierailee myös Sharon Van Etten. Rokkiosastoa edustaa . ansaitusti myös The Rolling Stones Goats Head Soup -juhlaversiolta löytyvällä All The Rage -kappaleellaan sekä Smashing Pumpkins. Nuorempina indiehelminä löytyy kovassa nosteessa olevan hittibändi Templesin uusi single, 60-lukuisesti folkahtava uusi Cut Worms ja singer/songwriter Kevin Morby.

Hittituottaja Paul Epworth starailee letkeästi Vince Staplesin kanssa tulevan levyn uudella singlellä, hypnoottisempia rytmejä taas tarjoilevat mm. Georgia Anne Muldrowin Jyoti-alias ja Christian Scott aTunde Adjuah.

Lisäksi uusia kappaleita kuullaan mm. Hot Chipiltä (Velvet Undergroud -coveri), St. Pantherilta ja Ben Harperilta.

Päivän Biisit -soittolista päivittyy Spotifyssä lähes joka päivä, eli sitä kannattaa seurata täältä. Uusi kansikuvatähti julkaistaan loppuviikosta ja viikonlopun parhaat uutuudet listataan aina alkuviikosta.

TIlaa uutiskirje