Päivän Biisit – Summer Weekly #1

Päivän Biisit on kesätunnelmissa ja siirtyy päivittäisistä biisiesittelyistä toviksi viikottaiseen esittelyyn. Päivän Biisit -soittolistat Spotifyssä ja Apple Musicissa päivittyvät tuttuun tyyliin lähes joka päivä yhdellä tai useammalla mielenkiintoisemmalla uutuusbiisillä.

Kesäkuun ensimmäisen viikon Weeklyssä mukana ovat kotimaisen sinisilmäsoulkultakurkku Bobby Orozan tähdittämä retrosoul-yhtye El Michels Affair, eilen yhden parhaista hiphop-albueista vuosikymmeniin julkaissut Run The Jewels, mahtavasti Egotripiltä kuulostava Mikael Gabriel uudella singlellään, Mikko Pykärin ja Karina-yhtyeen Karin Mäkiranta dreampop-yhtye Babel, Dominolle levyttävä psykedeelinen spacepop-artisti LA Priest, kotimainen pophitti Olivera, vanha alternativecountry-lempparimme The Jayhawks, Sugar- ja Hüsker Dü -legenda Bob Mouldin poliittinen uusi räminähelmi ja naamoitu country-lemppari Orville Peck.

El Michels Affair – Reasons (feat. Bobby Oroza)
Run The Jewels – JU$T (feat. Pharrell WIlliams & Zach De La Rocha)
Mikael Gabriel – Oli aikoi
Babel – Reality

LA Priest – Rubber Sky
Olivera – Tomorrows
The Jayhawks – Dogtown Days
Bob Mould – American Crisis
Orville Peck – No Glory In The West

Kuuntele ja seuraa päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.