Hassan Maikal – Myöhäst

Olen saanut onnellisesti seurata etäältä helsinkiläisen Hassan Maikalin matkaa nuorisotaloartistista lupaavaksi r&b-raakileeksi ja nyt tämä yksi maamme positiivisimmista tyypeistä saattaa vihdoin uudella singlellään nousta yhdeksi mielenkiintoisimmista r&b-artisteista koko kylmässä Pohjolassa. Siinä missä monet muut r&b-artistit kompastelevat turhaan pätemiseen ja maneereihinsa, tekee Hassan Maikal hommat samanlaisella rehellisyydellä kuin turkulainen lempiartistimme Louie Blue. Kun tälläistä musiikkia tekee, pitää sen tulla syvältä sisältä ja harva siinä näin hyvin onnistuu.

Myöhäst on alkukesän tyylikkäin melankolinen r&b-helmi.

Kuuntele kappale Spotifyssä tai Apple Musicisa.

Koronaviruksen takia Päivän Biisit -blogipostaukset tulevat yhä päivittäin, en aina aamulla niitä ehdi tekemään. Pyrin kuitenkin lisäämään kappaleet heti aamulla Spotifyn ja Apple Musicin Päivän Biisit -soittolistoille.