Matt Berninger – Serpentine Prison

The National -yhtyeen vokalisti Matt Berninger julkaisee lokakuussa ensimmäisen sooloalbuminsa, jolta Päivän Bisiinä kuullaan nimiraita Serpentine Prison. Albumin julkaisee Berningerin ja Memphis soul -legenda Booker T. Jonesin uusi yhteinen Book Records, Booker T & the M.G.’s -kiipparilegenda toimii myös albumin tuottajana.

Serpentine Prison kuulostaa hyvässä ja ehkä vähän pahassakin vanhan liiton The Nationilta, toki aimo annoksen juurevammalta, loppujen lopuksihan vanhan liiton The National -soundissa on ehkä se suurin taika ja siksi kappale löysi tiensä lopulta myös Päivän Biisiksi.

Kuuntele kappale Spotifyssä tai Apple Musicissa.

Koronaviruksen takia Päivän Biisit -blogipostaukset tulevat yhä päivittäin, en aina aamulla niitä ehdi tekemään. Pyrin kuitenkin lisäämään kappaleet heti aamulla Spotifyn ja Apple Musicin Päivän Biisit -soittolistoille.