Litku Klemetti – Topsipuikolla aivoon

Tässä taitaa olla koronakauden ensimmäinen suomalainen diskohitti, topsipuikkoa aivoon ja eklektisen ihanasti turvavälein puistoon tanssimaan tsa tsa tssaaa!

Suomalaisen indien suuruus Litku Klemetti tuntuu kasvaneen metrikaupalla tämän melankolisen kansan syvien tunteiden tulkiksi, Topsipuikolla aivoon on sanoittaa sitä tavallisen arjen kaipuuta, jota me varmasti kaikki tässä ajassa koemme. Nyt on ihan ok olla ikävä kännisen naisen kuiskausta korvaan, turhia riitoja, paskojen biisien kuulemista karaokessa, tiskiraivareita ja sitä että homeiset paahtoleivät olisivat se suurin huoli.

Musiikillisesti Litku hyppää kappaleella indiedatsunistaan vasemmalta ohi vilkuttelemaan ylämarginaaliin Chisun, Vesalan ja Ruusujen hitusen sliipatummalle elektroniselle popsoundille.

Kuuntele kappale Spotifyssä tai Apple Musicissa.

Koronaviruksen takia Päivän Biisit -blogipostaukset tulevat yhä päivittäin, en aina aamulla niitä ehdi tekemään. Pyrin kuitenkin lisäämään kappaleet heti aamulla Spotifyn ja Apple Musicin Päivän Biisit -soittolistoille.