Julianna Barwick – Inspirit

Unenomaisen kaunista musiikkia tekevä yhdysvaltalainen säveltäjä/tuottaja Julianna Barwick astuu urallaan ison askeleen eteenpäin, kun hän julkaisee neljännen albuminsa Healing Is a Miracle heinäkuun 10. päivä maineikkaan Ninja Tune -levy-yhtiön kautta.

Helpon oloisesti soljuva, usvaisen ihanasti kaikuva ja lohduttavan pysäyttävä Inspirit on tulevan albumin ensimmäinen singlelohkaisu. SInglellä Barwick luuppaa ja kaiuttaa ääntään hitaasti ja hallitun ambient-tyylisesti onnistuen tekemään siitä lähes taivaallisen kuoron kuuloista.

Tulevalla albumilla Barwick tekee yhteistyötä muun muassa Sigur Ros -yhtyeen Jónsin, Mary Lattimoren ja Nosaj Thingin kanssa.

Kuuntele kappale Spotifyssä tai Apple Musicissa.

Koronaviruksen takia Päivän Biisit -blogipostaukset tulevat yhä päivittäin, en aina aamulla niitä ehdi tekemään. Pyrin kuitenkin lisäämään kappaleet heti aamulla Spotifyn ja Apple Musicin Päivän Biisit -soittolistoille.