Lady Gaga – Rain On Me (with Ariana Grande)

Popin supertähti Lady Gaga julkaisi viime perjantaina massiivisen kakkossinkun ensi perjantaina julkaistavalta diskopopalbumiltaan Chromatica. Yhdessä toisen supertähden, Ariana Granden, kanssa tehty Rain On Me on muutamassa päivässä noussut korona-ajan globaaliksi tanssihitiksi ja syystäkin; kappale on puhdasverinen feel good -hitti, joka tempaa mukaansa klassisten diskohittien tapaan yhdistäen hittipoppia, 90-luvun Ranska-housea ja dance-menoa todella tyylikkästi ja tarvittavan purkkamaisesti.

Biisin tekijöinä ovat Gagan ja Granden lisäksi tuottaja/artisti Nija Charles, biisinikkari ja tuottaja Rami Yacoub, elektronisen musiikin guru Boys Noize ja albumin päätuottaja BloodPop. Tyylikkäät samplevibat biisille tuo lainailut Gwen McCraen All This Love That I’m Giving -hitistä.

Lady Gaga on korona-aikana kunnostautunut muun muassa yhdessä WHO:n kanssa järjestetyssä massiivisessa One World -striimikonsertissa ja näyttäisi tekevän koronakesästä myös ikimuistoisen tanssikesän.

Kuuntele kappale Spotifyssä tai Apple Musicissa.

Koronaviruksen takia Päivän Biisit -blogipostaukset tulevat yhä päivittäin, en aina aamulla niitä ehdi tekemään. Pyrin kuitenkin lisäämään kappaleet heti aamulla Spotifyn ja Apple Musicin Päivän Biisit -soittolistoille.