Phoebe Bridges – I See You

Laulaja-lauluntekijä Phoebe Bridges on tuttu artisti Päivän Biisit -sivulta ja -soittolistalta, Bridgesin kesäkuun 19. päivä julkaistava kakkosalbumi Punisher on noussut yhdeksi kesän odotetuimmista pitkäsoitoista, tuore single I See You todistaa hyvin miksi. Levyltä aikaisemmin julkaistut singlet Garden Song ja Kyoto (josta en ikinä ole ehtinyt muuten koronakiireessä kirjoittaa, vaikka soittolistalta toki löytyy) ovat molemmat olleet alkuvuoden ehdottomia kultakimpaleita, eikä tummasävytteinen I See You niille juuri häviä.

Kuuntele kappale Spotifyssä tai Apple Musicissa.

Koronaviruksen takia Päivän Biisit -blogipostaukset tulevat yhä päivittäin, en aina aamulla niitä ehdi tekemään. Pyrin kuitenkin lisäämään kappaleet heti aamulla Spotifyn ja Apple Musicin Päivän Biisit -soittolistoille.