Phoebe Bridges: Garden Song

Laulaja-lauluntekijä Phoebe Bridges julkaisi tänään sen verran vuoden 2020 musiikkia määrittelevän singlen, että se pitää noteerata tuoreeltaan myös Päivän Biiseissä. Eli tänään fiilistelemme poikkeuksellisesti kahta biisiä, molemmista on kasvamassa isot hitit.

Phoebe Bridges onnistuu uudella singlellään yhdistelemään hienolla Phoebe Bridges onnistuu uudella singlellään yhdistelemään hienolla tuotannollaan rauhallisen akustisen ja perinteisen vaihtoehtoisen singer/songwriter-menon Billie Eilishilhilta tuttuun mystisen tummaan uuden sukupolven tunnelmointiin.

Phoebe Bridges on ollut muutaman vuoden yksi uuden sukupolven lupaavimpia laulaja-lauluntekijöitä ja tämä single kyllä lunastaa kaikki ne lupaukset ja vähän enemmänkin. Bridges on hyvin tuttu Päivän Biiseissäkin yhdessä Lucy Dacusin ja Julien Bakerin kanssa mudostamasta boygenius-yhtyeestä sekä yhdessä indiejehu Conor Oberstin kanssa muodostamastaan Better Oblivion Community Center -duosta.

Garden Song on täydellinen fiilistelybiisi, joka tulee kestämään aikaa ja varmasti myös muuttamaan maailmaa!

Kuuntele Apple Musicissa.


Kuuntele ja seuraa päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.