Pää Kii – Kerran puliukko, aina puliukko

Ihanan riipaiseva, surullinen, mukaansatempaavan koukuttava ja nerokkaan täydellinen uusi suomalainen punk-tilitys, jonka tarjoilee aikamme uljain yhtye Pää Kii. Kerran puliukko, aina puliukko on liiankin tuttu tarina dokaamiseen huolensa ja surunsa upottavasta kaverista, joka kertoo anteeksi pyydellen tarinaansa tiedostaen tehneensä paljon pahaa muillekin kuin itselleen. Parasta biisissä on riipaisevan tarinan lisäksi se, että Pää Kii tuntuu astuvan kappaleella yhä rehellisemmällä askeleella tämän vuosituhannen alun merkittävimpien Suomirock-bändien kärkeen.

Kuuntele Apple Musicissa.

Koronaviruksen takia Päivän Biisit -blogipostaukset tulevat yhä päivittäin, en aina aamulla niitä ehdi tekemään. Pyrin kuitenkin lisäämään kappaleet heti aamulla Spotifyn ja Apple Musicin Päivän Biisit -soittolistoille.