Fiona Apple – Cosmonauts

Laulaja-lauluntekijä ja suuri visionääri Fiona Apple julkaisi eilen erityisen, ylistetyn ja mukavan rosoisen uuden albumin Fetch the Bolt Cutters. Verkkaiseen tahtiin albumeita julkaisevan Applen edellisestä levystä oli kulunut jo kahdeksan vuotta. Päivän Biisiksi albumilta nostetaan tyylikäs Cosmonauts, mutta levy on täynnä muitakin hienoja hienoja raitoja – kannattaa siis ottaa koko albumi haltuun.

Fiona Apple rokkaa, herkistelee, taiteilee, vangitsee ja pysäyttää, albumi saattaa olla hyvinkin tämän vuoden parhaita pitkäsoittoja, The Guardian muun muassa ehti antaa sille jo täydet viisi tähteä.

Koronaviruksen takia Päivän Biisit -blogipostaukset tulevat yhä päivittäin, en aina aamulla niitä ehdi tekemään. Pyrin kuitenkin lisäämään kappaleet heti aamulla Spotifyn ja Apple Musicin Päivän Biisit -soittolistoille.

Kuuntele Apple Musicissa.