The Rolling Stones – You Can’t Always Get What You Want (One World: Together At Home)

Eilen illalla ja yöllä Suomen aikaan järjestettiin massiivinen globaali striimitapahtuma One World: Together At Home, jolla eri artistit ja julkkiset ympäri maailman (lähinnä länkkärit) yhdessä Global Citizen -järjestön kanssa halusivat kunnioittaa hoitohenkilökuntaa, sairaanhoitajia, lääkäreitä ja muita Covid-19 -pandemian etujoukoissa taistelevia ihmisiä sekä WHO:ta.

Tapahtumien lukuisten musiikkiesitysten joukosta poimimme kaksi Päivän Biisiä, jotka selkeästi olivat (Lizzon lisäksi) ylitse muiden: riskiryhmään ikänsä puolesta kuuluvien The Rolling Stonesin ja Paul McCartneyn konstailettomat biisit.

Rollareiden You Can’t Always Get What You Want -veto oli erityisen hymyt huulille saava esitys, jonka Mick Jagger aloitti olohuoneestaan akustisen kitaran kanssa, kotvan kuluttua Keith Richards fiilisteli akustisellaan tyylikkäänä mukaan omalta sohvaltaan, veitikkamainen Ronnie Wood pomppelehti omasta kämpästään sähkökitarallaan kuviin ja lopulta mestari Charlie Watts sai hymyt huulille mielettömällä laatikko- ja nojatuoliperformanssillaan (Watts tietty esiintyi playbackinä), mutta muut pääjehut olivat mukana oikeasti.

Kuuntele kappale Spotifyssä tai Apple Musicissa.Koronaviruksen takia Päivän Biisit -blogipostaukset tulevat yhä päivittäin, en aina aamulla niitä ehdi tekemään. Pyrin kuitenkin lisäämään kappaleet heti aamulla Spotifyn ja Apple Musicin Päivän Biisit -soittolistoille.