Bon Iver – PDLIF

Bon Iver julkaisi tänään koronakaranteenissa tehdyn uuden tunnelmallisen PDLIF (Please Don’t Live In Fear) -kappaleen, jonka kaikki tuotto lahjoitetaan hoitohenkilökuntaa tukevalle Direct Relief -hyväntekeväisyysjärjestölle.

Musiikillisesti kappale seilaa ilokseni tyylikkäästi Bon Iverin 22 a million -klassikkollevyn maisemissa. Biisillä sämplätään Alabaster DePlumen Visit Croatia -kappaletta ja sen ovat tuottaneet omissa kotikaranteeneissaan Justin Vernon, Jim-E Stack ja BJ Burton, lisäksi mukana ovat ainakin laulaja Kacy Hill ja jousissa Rob Moose.

Kuuntele Apple Musicissa.

Koronaviruksen takia Päivän Biisit -blogipostaukset tulevat yhä päivittäin, en aina aamulla niitä ehdi tekemään. Pyrin kuitenkin lisäämään kappaleet heti aamulla Spotifyn ja Apple Musicin Päivän Biisit -soittolistoille.