Babel – The Bell

Tuottaja, artisti ja Regina-yhtyeestä tuttu Mikko Pykäri sekä Karina-yhtyeen laulaja-lauluntekijä Karin Mäkiranta ovat kaksin iloksemme perustaneet uuden yhtyeen Babel ja hemmottelevat meitä heti tuoreeltaan tänään julkaistulla kahden biisin debyyttisinglellään, josta Päivän Biisinä kuullaan The Bell.

Babel kuulostaa monellakin tapaa siltä, miltä Pykärin ja Karinan musiikin haluaisi enemmänkin kuulostavan: kevyesti eteenpäin rullaavalta, hlepolta, kaihoisalta ja haaveilevalta indiepopilta.

Paljon Babelissa on Reginaa ja tietenkin Karinaa, mutta paljon myös ajallemme niin tyypillisiä dreampop-vaikutteita, mukavasti mieleen tulee myös 90-lukuiset Edie Brickell & New Bohemians -yhtyeen helmet.

Kuuntele Apple Musicissa

Kuuntele ja seuraa päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.