The Beths – Dying To Believe

Uusiseelantilainen powerpop-helmi The Beths muistuttaa tänään julkaistavalla kappaleella siitä, miksi alkuvuonna 2018 Päivän Biisit -hommat starttasinkin: maailma on täynnä uusia ja kuulemisen arvoisia bändejä, joilla homma on harvinaisen ajattomasti ja nerokkaasti hallussa, kuten The Bethsillä.

Dying To Believe on ensimmäinen singlelohkaisu bändin tulevalta kakkosalbumilta Jump Rope Gazers ja se rullaakin mukavan rempseästi tuoden meille monille poppareille mieleen 90-luvun kulta-ajat. The Bethsin erotus 90-lukuun on se, että sen kaltaiset yhtyeet myivät hyvässä lykyssä muutama tuhatta levyä, mutta Bethsin kappaleita on monia striimattu kevyesti yli miljoona kertaa.

Koronaviruksen takia Päivän Biisit -blogipostaukset tulevat yhä päivittäin, en aina aamulla niitä ehdi tekemään. Pyrin kuitenkin lisäämään kappaleet heti aamulla Spotifyn ja Apple Musicin Päivän Biisit -soittolistoille.

Kuuntele Apple Musicissa.