Kurt Elling featuring Danilo Pérez – A Certain Continuum

Grammy-palkittu jazz-vokalisti Kurt Elling julkaisi perjantaina samettisen ja varsin tyylikkään duo-albumin Secrets Are The Best Strories pianisti Danilo Pérezin kanssa, jolta Päivän Biisiksi noustetaan jo aikaisemmin singlenä julkaistu A Certain Continuum.

Ellingin syvän klassisen baritoni, Pérezin tunnelmalliset sävellykset saavat mausteensa ammattibändistä ja Ellingin amerikkalaisilta klassikkorunoilijoilta inspiraationsa hakevista sanoituksista.

Koronaviruksen takia Päivän Biisit -blogipostaukset tulevat yhä päivittäin, en aina aamulla niitä ehdi tekemään. Pyrin kuitenkin lisäämään kappaleet heti aamulla Spotifyn ja Apple Musicin Päivän Biisit -soittolistoille.

Kuuntele Apple Musicissa

Kuuntele ja seuraa päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.