Ocelot – Perhosia

Ocelot täysin omanlaisensa helmi ja näillä leveysasteilla todella harvinainen sellainen. Yhtyeen häriintyneen vinksahtanut lähestymistapa popmusiikkiin on kuin söi kulhollisen Happamat kallot -karkkeja: ensimmäisellä haukulla suu hyppää volttia ja naama vääntyy mitä ihmeellisimpiin asentoihin, lopulta kirpeän kuoren alta paljastuu hedelmäinen sokerisuus, toisella kerralla homma on jo vähän helpompaa ja lopulta huomaa ahmivansa siihen saakkaa, kunnes kitalaki on verillä.

Ocelot julkaisi perjantaina uuden singlen Perhosia, joka sopii hienosti alkuvuonna julkaistun Kukkapelto-singlen rinnalle vinksahtaneisiin kevätmeinikeihin.

Koronaviruksen takia Päivän Biisit -blogipostaukset tulevat yhä päivittäin, en aina aamulla niitä ehdi tekemään. Pyrin kuitenkin lisäämään kappaleet heti aamulla Spotifyn ja Apple Musicin Päivän Biisit -soittolistoille.

Kuuntele Apple Musicissa.

Kuuntele ja seuraa päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.