Frank Ocean – Cayendo (Side A – Acoustic)

Frank Ocean julkaisi tänään kaksi uutta akustista kappaletta, joista Päivän Biisinä kuullaan riisutun tunnelmallinen ja osin espanjaksi laulettu Cayendo. Cayendo ja toinen uusi kappale Dear April löytyvät molemma syksyllä ennakkomyyntiin ja kaiketi tällä viikolla vihdoin postitetulta vinyylisingleltä (ei ole vielä Härmässä näkynyt), vinyylillä on lisäksi Justicen remix Dear Aprilista ja Sangon remix Cayendosta.

Koronaviruksen takia Päivän Biisit -blogipostaukset tulevat yhä päivittäin, en aina aamulla niitä ehdi tekemään. Pyrin kuitenkin lisäämään kappaleet heti aamulla Spotifyn ja Apple Musicin Päivän Biisit -soittolistoille.

Kuuntele Apple Musicissa

Kuuntele ja seuraa päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.