Soko – Are You a Magician?

Tyylikkään kohtalokkaan Päivän Biisin sunnuntaille tarjoilee ranskalainen, näyttelijänäkin kunnostautunut, laulaja-lauluntekijä Soko. Are You a Magician? on toinen singlelohkaisu Sokon 12. kesäkuuta julkaistavalta albumilta Feel Feelings, edellisen pitkäsoittonsa Soko julkaisi vuonna 2015.

Kappaleen musiikkivideon on ohjannut Gia Coppola, joka tunnetaan sukujuuriensa lisäksi myös Palo Alto -elokuvastaan.

Koronaviruksen takia Päivän Biisit -blogipostaukset tulevat yhä päivittäin, en aina aamulla niitä ehdi tekemään. Pyrin kuitenkin lisäämään kappaleet heti aamulla Spotifyn ja Apple Musicin Päivän Biisit -soittolistoille.

Kuuntelel Apple Musicissa.

Kuuntele ja seuraa päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.