The 1975 – Jesus Christ 2005 God Bless America

Brittiläinen The 1975 on yksi tämän hetken ihanimpia bändejä maailmassa, bändiä ei jaksa kiinnostaa musiikin lainalaisuudet, vaan se onneksemme tuntuu tekevän nerokkaasti mitä lystää, ainoastaan täydellisyyttä hipova popkynä työkalunaan.

Tänään julkaistu folkahtava ja järjettömästi nimetty Jesus Christ 2005 God Bless America on jälleen yksi single toukokuun lopulla julkaistavalta albumilta Notes On A Conditional Form. Uusi herkkä americana-single tuo mieleen (kansitaidetta myöden) Wilcon ja akustisemman Snowpatrolin, kappaleella Matt Haleyn kanssa duetoi Phoebe Bridgers

Koronaviruksen takia Päivän Biisit -blogipostaukset tulevat yhä päivittäin, en aina aamulla niitä ehdi tekemään. Pyrin kuitenkin lisäämään kappaleet heti aamulla Spotifyn ja Apple Musicin Päivän Biisit -soittolistoille.

Kuuntele Apple Musicissa.

Kuuntele ja seuraa päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.