Bob Vylan – We Live Here

Jos eilen Bob Dylan paransi maailmaa 17-minuuttisella uudella folkeepoksellaan, niin tänään Bob Vylan näyttää miten maailmaa voi parantaa ja vitutustaan purkaa myös agressivisesti parin minuutin poliittisella punkkirallilla. Bob Dylan pysäytti tarinan syvyydellä ja pituudella, Bob Vylan taas moukaroi nyrkillä naamaan kunnon provosoivalla pikaturpasaunalla, joka saattaa herkempiä pelottaa. Samalla asialla kuitenkin molemmat Bobit.

Bob Vylanin musiikkia on luonnehdittu hardocore-punkin ja grimen sekoitukseksi ja sithähän se on, urbaania ja lähiöistä kajahtavaa anarkistista punkkia, aivan hiton kovaa kamaa.

Koronaviruksen takia Päivän Biisit -blogipostaukset tulevat yhä päivittäin, en aina aamulla niitä ehdi tekemään. Pyrin kuitenkin lisäämään kappaleet heti aamulla Spotifyn ja Apple Musicin Päivän Biisit -soittolistoille.

Kuuntele Apple Musicissa.


Kuuntele ja seuraa päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.