Louie Blue – Hit It!

Urbaanin suomalaisen blue-eyed soulin tuore nousukas, turkulainen lempiartistimme, Louie Blue julkaisi perjantaina leppoisan ja sliipatun uuden singlen Hit It!.

Hit It! ei Louie Bluen mittarilla ole se kaikista tarttuvin tai persoonallisinkaan hitti, mutta jos mittariksi ottaa muun kotimaisen r&b-popin, niin aika ylhäisessä yksinäisyydessä Louie Blue saa Suomessa laatupopillaan liihottaa. Hit It! on Louie Bluen kuudes (!) Päivän Biisi.

Koronaviruksen takia Päivän Biisit -blogipostaukset tulevat yhä päivittäin, en aina aamulla niitä ehdi tekemään. Pyrin kuitenkin lisäämään kappaleet heti aamulla Spotifyn ja Apple Musicin Päivän Biisit -soittolistoille.

Kuuntele Apple Musicissa.


Kuuntele ja seuraa päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.