Childish Gambino – Algorhythm

Yhdysvaltalainen muusikko, räppäri ja näyttelijä Donald Glover, eli Childish Gambino, julkaisi tänään aamupäivällä Suomen aikaa virallisesti uuden täyspitkän albuminsa 3.15.20. Levyltä nostetaan Päivän Biisiksi tuoreeltaan koronavirusajan himailujumppiin ja -tansseihin täydellisesti pyllyä pyörittävä Algorhythm.

Glover julkaisi albumin alunperin viikko sitten nettisivuillansa striiminä, poisti sen myöhemmin, tänään levy ilmestyi kaikkiin digipalveluihin. Levy kuulostaa sen verran hyvältä, että sieltä löytynee varmasti lisääkin Päivän Biisejä.

Vuoden 2018 toukokuussa julkaistu This Is America on yhä yksi Päivän Biisien historian parhaista ja suosituimmista kappaleista.

Koronaviruksen takia Päivän Biisit -blogipostaukset tulevat yhä päivittäin, en aina aamulla niitä ehdi tekemään. Pyrin kuitenkin lisäämään kappaleet heti aamulla Spotifyn ja Apple Musicin Päivän Biisit -soittolistoille.

Kuuntele Apple Musicissa.


Kuuntele ja seuraa päivittäin rakkaudella päivitettävää Päivän Biisit -soittolistaa Spotifyssä ja Apple Musicissa.